Locuiesc intr-o casa nationalizata.
Deoarece nu aveam compartimentarile necesare,pentru a locui civilizat(nu aveam decit baie si camera) am cumparat o terasa,la care nu aveam acces decit eu ,care era partial acoperita si avea deja, 2 pereti construiti ,pentru a impiedica vederea in curtea din spate.
Am acoperit-o si am compartimentat spatiul,cu materiale usoare folosind-o ca bucatarie si dormitor.
Acum,in 2010,incerc sa intru in legalitate ,deoarece fac cadastru si intabulare.
Am aflat recent,ca in urma unei declaratii in fata notarului,este posibil ca in loc de terasa,schita casei sa contina bucataria si dormitorul .
Notarul spune ca se poate ....cineva de la Primarie spune la fel;persoana care face cadastru spune ca nu stie nimic despre asta.
Ce se poate face?
Dumneavoastra ati cumparat o terasa. Cel care va face cadastrul nu poate trece in releveu altceva decat ce gaseste in acte, ori el nu poate sa depuna la dosar acte pentru "terasa", dar pe releveul apartamentului sa apara "bucatarie"
Intrati in legalitate obtinand o autorizatie de constructie pentru schimbarea destinatiei terasei.