avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intrare in legalitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intrare in legalitate

Locuiesc intr-o casa nationalizata.
Deoarece nu aveam compartimentarile necesare,pentru a locui civilizat(nu aveam decit baie si camera) am cumparat o terasa,la care nu aveam acces decit eu ,care era partial acoperita si avea deja, 2 pereti construiti ,pentru a impiedica vederea in curtea din spate.
Am acoperit-o si am compartimentat spatiul,cu materiale usoare folosind-o ca bucatarie si dormitor.
Acum,in 2010,incerc sa intru in legalitate ,deoarece fac cadastru si intabulare.
Am aflat recent,ca in urma unei declaratii in fata notarului,este posibil ca in loc de terasa,schita casei sa contina bucataria si dormitorul .
Notarul spune ca se poate ....cineva de la Primarie spune la fel;persoana care face cadastru spune ca nu stie nimic despre asta.
Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 20:26, 23 Iunie 2010
Dumneavoastra ati cumparat o terasa. Cel care va face cadastrul nu poate trece in releveu altceva decat ce gaseste in acte, ori el nu poate sa depuna la dosar acte pentru "terasa", dar pe releveul apartamentului sa apara "bucatarie"
Intrati in legalitate obtinand o autorizatie de constructie pentru schimbarea destinatiei terasei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa vand un ap prin programul prima casa si am probleme (pe care nu stiu cum sa le rezolv) cu cerintele din raportul de evaluare. ContSters254393 ContSters254393 in 2008 am cumparat un ap cu 3 cam la etajul 4/4 ,intr-o stare jalnica... l-am renovat total inclusiv terasa tot pe cheltuiala mea ptr ca nu exista asaociatie ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis terasa dan13cris dan13cris Buna ziua, Am achizitionat o garsoniera la etajul 8/8 al unui bloc din Bucuresti. Doresc sa stiu daca reparatiile la acoperisul terasei garsonierei se ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit!!!!!!!!!! Sanda Oana Sanda Oana Buna ziua! as avea nevoie de un raspuns cat mai urgent. Tocmai am semnat un antecontract pt un apartament cumparat prin programul prima casa, pentru care am ... (vezi toată discuția)