avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de mana

am cump in 99 un ap de la un coleg de al fostului sot cu act de mana,in 2005 am div de fostul sot iar eu am ramas in ap in continuare iar fostul proprietar sa gandit ca vrea ap ...eu dovedesc ca am platit impozit la fisc pe numele lui prin pers mea,am contract la enel pe numele meu ,ff multi martori ce sanse am sa castig
Cel mai recent răspuns: danutza79 , utilizator 13:47, 25 Iunie 2010
fostul proprietar v-a actionat in judecata?
ce obiect are cererea lui?
sustine ca am stat cu chirie
si in actul de mana pe care l-ati incheiat cu acesta ce scrie?
Solicitati instantei de judecata sa pronunte o hotarare care sa tina loc de act de vanzare cumparare. Actul pe care l-ati semnat valoreaza antecontract de vanzare-cumparare. .Desi termenul de prescriptie este de 3 ani si curge din momentul incheierii conventiei, dv ati preluat imobilul si il detineti cu acordul promitentului-vanzator, ceea ce echivaleaza cu recunoasterea dreptului. Astfel prescriptia dreptului la actiune incepe sa curga in momentul in care promitentul-vanzator neaga dreptul dv.
este un contract de vanzare cump facut in prezenta a 2 martori precum vinde fostului sot ap

Alte discuții în legătură

Exceptia dreptului la actiune - prescriptia extinctiva de 3 ani ! ContSters222775 ContSters222775 Buna seara, Am urmatoarea intrebare: Pot invoca cu succes exceptia dreptului la actiune (prescriptia extinctiva de 3 ani), in cadrul unei actiuni ... (vezi toată discuția)
Act de mana danutza79 danutza79 am contract de vanz cump de mana din 99 care specifica ca x vinde imobilulu situat la adresa etc,lui y cu suma de 17....in prezenta a 2 martori...cu ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un teren iar fostul prop nu mai recunoaste ministru_ ministru_ Buna seara! Am si eu o problema. In urma cu vreo 6-7 ani am cumparat un teren intr-o statiune balneara la un pret de mic si am facut doar un contract de ... (vezi toată discuția)