avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de mana

am contract de vanz cump de mana din 99 care specifica ca x vinde imobilulu situat la adresa etc,lui y cu suma de 17....in prezenta a 2 martori...cu semnaturile fostului prop si celui care a cump ...pot dovedi dreptul de prop in instanta...tasand si chitantele precum eu am platit la fisc impozitul imobilului si contract la enel pe numele meu si en martori
Cel mai recent răspuns: danutza79 , utilizator 14:17, 25 Iunie 2010
act in instanta care sa tina loc de act de v-c
buna ziua .
doar daca ati avut posesia efectiva a imobilului, puteti solicita in instanta pronuntarea unei hotarari care sa tina lco de act autentic de vanzare-cumparare.
in caz contrar, s-a prescris dreptul dvs.
rog detalii mai multe
Da, numai ca exista diferenta legala intre imobil-teren si imobil-constructie.
Daca nu aveti probleme cu partea contractuala( sper sa fie proprietarul adevarat) puteti sa incheiati contractul la notariat. Daca nu va intelegeti, va rezolvati litigul in instanta. Consultati un avocat.
de 11 ani e in posesia mea ap eu nelocuind in el ,eu il intretin fostul proprietar nu are nici cheie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mana danutza79 danutza79 am cump in 99 un ap de la un coleg de al fostului sot cu act de mana,in 2005 am div de fostul sot iar eu am ramas in ap in continuare iar fostul proprietar sa ... (vezi toată discuția)
Propietate,drept de propietate sor1 sor1 In anul 1996 am cumparat de la o persoana un imobil (apartament ) in Bucuresti si am facut un contract de vanazare cumparare olograf cu 2 martori,cu plata ... (vezi toată discuția)
Trecerea unei case pe nume...dar proprietarul nua re act de vanzare cumparare ioana_2 ioana_2 am nevoi de ajutor..vreau sa trec casa bunicilor pe numele meu,dar tin sa precizez ca nu este trecuta pe numele lor, acestia nu au un act de vanzare ... (vezi toată discuția)