Detin o firma cu 14 angajati ce are ca obiect principal de activitate comertul (import si distributie).
Avem profit si ne platim taxele la timp. Dorim sa construim un depozit potrivit pentru activitate noastra pe un teren pe care il detinem in proprietate in intravilanul urban. As vrea sa stiu ce tip de finantare as putea activa. Sunt interesat de ajutorul ne mimimis sa masura 4.3.
Multumesc anticipat.
Nu puteti depune proiect pe masura 4.3.Conditia obligatorie care trebuie indeplinita este ca societatea sa se incadreze in categoria microintreprinderilor,deci sa aveti pina la 9 salariati.
Infiintare service auto
marr
Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.