avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general minimis
Discuție deschisă în Contabilitate în general

minimis

Detin o firma cu 14 angajati ce are ca obiect principal de activitate comertul (import si distributie).
Avem profit si ne platim taxele la timp. Dorim sa construim un depozit potrivit pentru activitate noastra pe un teren pe care il detinem in proprietate in intravilanul urban. As vrea sa stiu ce tip de finantare as putea activa. Sunt interesat de ajutorul ne mimimis sa masura 4.3.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 14:04, 24 Iunie 2010
Nu puteti depune proiect pe masura 4.3.Conditia obligatorie care trebuie indeplinita este ca societatea sa se incadreze in categoria microintreprinderilor,deci sa aveti pina la 9 salariati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- pentru cine, pentru ce si cum? Sov Consulting Sov Consulting Deschid aceasta tema de discutie pentru ca activitatea de intocmire si implementare a proiectelor cu (co-)finantare europeana, strans legata de domeniul ... (vezi toată discuția)