avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGEA 10!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGEA 10!

Pe legea 10: s-a schimbat la un moment dat numerotarea caselor pe strada pe care se afla imobilul bunicilor. Unde as putea sa fac o cerere si sa primesc un raspuns in acest sens, adica sa mi se confirme ca la data de ...s-a schimbat nr..in noul nr...
Va rog mult ajutati-ma ca am primit termen in august ca sa depun ceva in sensul asta. Multumesc in avans oricui ma poate indruma
Cel mai recent răspuns: hellenburgous , utilizator 03:06, 15 Iunie 2007
De la Primarie, serviciul de urbanism, sau asa ceva
Daca sunteti din Bucuresti la Primaria Capitalei , serviciul de langa Universitate , intre frizerie si Libraria Eminescu. Departamentul evidenta cadastru si proprietati imobiliare nu stiu exact toata titulatura.La parter.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire strada bologa_vasile bologa_vasile Va rog sa-mi spuneti daca pentru schimbarea denumirii unei strazi trebuie \"acordul scris al tuturor proprietarilor\" citat din reaspunsul Primariei Voluntari, ... (vezi toată discuția)
Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinație spațiu comercial L.Andr L.Andr Bună ziua, .Detin un apartament în care se desfășoară o activitate de frizerie .Aceasta se desfășoară de 10 ani.Am primit notificare de la primărie ... (vezi toată discuția)