avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modificare zile concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modificare zile concediu de odihna

Buna ziua,
Stie cineva prin ce act pot modifica numarul de zile de concediu de odihna ? Mentionez ca se vrea majorarea numarului de zile acordate angajatilor , precum si diferentierea lor in functie de vechimea in munca . Trebuie facuta o decizie comuna si inregistratata la ITM sau trebuie facut act aditional la fiecare contract de munca ?
Cel mai recent răspuns: ursuletroz , utilizator 14:45, 24 Iunie 2010
Din moment ce se face diferentiere in functie de vechime inseamna ca nu i se mareste fiecarui angajat cu acelasi nr.de zile deci trebuie facut aa.pt.fiecare angajat in parte.
Sau poate fi facuta o decizie in care sa fie precizate grila si numarul de zile aferente
Adica; la o vechime in munca cuprinsa intre x si x ani se acorda x zile co etc
Sa ia legatura cu inspectorul ITM desemnat sa se ocupe de societate, pentru ca fiecare inspector are opiniile sale referitor la acest aspect.
Trebuie sa mentionati aceste aspecte si in contractul colectiv de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie concediu odihna Manin Manin Buna ziua daca conform CCM la nivel de unitate se acorda in functie de vechime mai multe zile de CO trebuie facuta decizie la data acordarii lor? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna acordat diferentiat denaeira denaeira Buna ziua, In C.C.M. si C.I.M al fiecarui angajat este stipulat ca fiecare angajat beneficiaza de 21 zile de concediu odihna. Angajatorul poate acorda zile ... (vezi toată discuția)
Zile concediu odihna Daliborka Daliborka Buna ziua, In cazul in care societatea acorda 1 zi de concediu odihna in plus pentru vechime in munca in cadrul societatii , acest aspect este reglementat in ... (vezi toată discuția)