avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri legea10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri legea10/2001

Detin din 2006 o hotarare ramasa definitiva conform careia statul Roman imi va asigura despagubirile cuvenite in urma nationalaizarii in 1950 a unui imobil si aterenului aferent. Din raspunsul primit de la ANRP rezulta ca dosarul meu este extras si se fla in lucru la un consultant.
as dori sa stiu daca am o cale legala prin care sa pot accelera procesul de revaluare si
Cel mai recent răspuns: calinsas , utilizator 17:14, 6 Iulie 2010
Ceea ce trebuie sa stiti, este ca dumneavoastra nu trebuie sa accelerati procesulm de evaluare ci, daca puteti, sa urgentati ca dosarul sa ajunga la un evaluator care are contract cu ANRP-ul. Acest evaluator are obligatia contractuala de a finaliza si depune raportul de evaluare la ANRP in maxim 45 de zile.
Ce pot sa va mai spun, este ca toate dosarele sunt "extrase si in lucru", cat despre viteza, nu comentez.
Multumesc pentru raspuns!
Si care ar fi caile prin care as putea trecerea dosarului spre un evaluator?
Sau o actiune la CEDO ar fi utila?
ar exista o cale legala pentru a urgenta transmiterea dosarului spre un evaluator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp legea10 danw danw Buna ziua as-i vrea sa sriu ce se poate face in cazul meu dosarul cu numarul 27663 inregistrat la anrp a fost trimis de catre entitatea care a si facut ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a face a anrp cf legea 10/2001 aaabbb aaabbb as dori sa stiu daca pot da in judecata anrp-ul pentru a urgenta finalizarea dosarului de despagubiri cf legii 10. mentionez ca am deja decizia de la avas prin ... (vezi toată discuția)
Problema referitoare la legea 10/2001 ad007 ad007 Buna ziua. Problema referitoare la legea 10/2001. Tatal meu (fostul proprietar al imobilului), a primit o DISPOZITIE de la Primaria Municipiului Bucuresti din ... (vezi toată discuția)