Supun atentiei dvs problema impozitarii tichetelor de masa. Se vor impozita cu 16% sau vor fi incluse in venitul total brut la care se va calcula CAS, CFS.... . ?
Din ceea ce spun mai marii tarii noastre, tichetele vor suporta '' doar '' impozitul de 16%, fara a fi ''mai jumulite'' si de contributiile sociale.#-o
Asteptam cu interes forma scrisa...finala.
Si eu o astept cu nerabdare. Ma tot intreaba angajatii, dar nu stiu ce sa le raspund. Zilele acestea trebuie sa comand tichetele. Daca se includ in venituri si suporta toate taxele, administratorul, nu le mai comanda....cred ca ma intelegeti
Nu se suporta toate taxele, doar impozitul de 16%. Daca s-ar fi platit toate contributiile atunci nu ar mai fi avut nici un sens tichetele, si binenteles, toate firmele de tichete si-ar fi pierdut obiectul activitatii.
cine suporta impozitul de 16%? angajatul, nu? atunci pe angajator nu-l afecteaza cu nimic....poate sa dea tichete in continuare. bietii salariati pierd. asa-i?
Prevederile privind scutirea de la plata contributiilor sociale stabilite potrivit art.8 din Legea nr.142/1998 (Legea tichetelor de masa), raman in vigoare.
Se va calcula doar impozitul de 16 %.
Bonuri impozitare
nogti
mai nou stiu ca se impoziteaza bonurile de masa.
Dar la noi la societate se avdauga ca voloare in bani la salariu brut dupa care se impoziteaza
Intrebarea ... (vezi toată discuția)