avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... VACANTA JUDECATORILOR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

VACANTA JUDECATORILOR

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire privind un termen de recurs la curtea de apel, daca Tmb-ul a dat o hotarare pentru apel pe data de 21.06.2010 si avem ca termen de depunere a recursului in 10 zile, dosarul dat fiind faptul ca inculpatul e in arest va fi programat dupa ce isi vor lua judecatorii vacanta? adica in luna septembrie?

" # Art. 146
In perioada vacantei judecatoresti, activitatea de judecata a instantelor va continua:
# in materie penala, pentru cauzele cu arestati"

Asta a spus avocatul insa art 146 spune altceva..
Cine greseste: avocatul sau art?

Multumesc!:stunned:
Cel mai recent răspuns: ContSters152830 , utilizator 12:39, 25 Iunie 2010
Nu va fii programat in septembrie
Cauzele cu privire la arestari se judeca
Bafta
Oricum dureaza pana redacteaza decizia si pana ajunge dosarul la instanta superioara. S-ar putea sa aveti termen in septembrie.
Pot primi si eu un raspuns care sa semene cu celalalt, va rog!
Se amana doua luni "datorita" vacantei sau se judeca (recursul) in termen de o luna!

Multumesc anticipat pentru raspuns!X-(X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel ruonscalafat ruonscalafat dupa ce Tribunalul Dolj va da o hotarare la finalul unui proces de fond, in cat timp trebuie efectuat apelul catre Curtea de Apel Craiova? (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva floare-albastra floare-albastra inftactiune: luare de mita durata arest preventiv: 24 h + 29 zile + 60 zile intrebare: pe 10 sept. expira si cele 60 zile, se mai prelungeste mandatul de ... (vezi toată discuția)
Se libereaza sau nu ? doberv doberv ipotetic sa presupunem ca judecatoria x a prelungit masura arestarii preventive,inculpatul a facut recurs impotriva acestei hotarari ,recurs care s-a respins ... (vezi toată discuția)