avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua Revin cu alta intrebare.Daca o mama este in CIC si primeste banii(indemnizatia si alocatia) pe card ,poate fi executata silit ptr un credit restant si sa ise traga banii din cont?Mentionez ca nu are alt venit.Ce ar trebui sa faca-sa anunte banca unde are contul ca acei bani sunt ai copilului?multumesc
Cel mai recent răspuns: KLMN , utilizator 15:31, 24 Iunie 2010
Alocatia si indemnizatia de cresterea copilului nu pot fi supuse executarii silite. Daca acestea vin pe un card, banca nu are de unde sa stie ce fel de venituri au intrat pe card si ar putea sa va faca poprire pe acele venituri. Cel mai bine mergeti si discutati cu banca sau cereti ca alocatia si indemnizatia sa nu o mai primiti pe card. Riscati sa le pierdeti, iar recuperarea lor se mai poate face doar in instanta.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
KLMN, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil raluk79 raluk79 Buna ziua, Am un card pe care primeam lunar indemnizatia copilului ; in momentul in care mi s-au virat ultimii banii, cand copilul a facut 2 ani, eu mai avand ... (vezi toată discuția)
Datorie banca, ultima notificare în 2008, poprire pe contul în care primesc indemnizația cc Ramona Ungvari Ramona Ungvari Buna ziua....in 2005 am luat un credit de 5000 de euro de la banca...am platit o rata sau doua...din 2008 nu am mai primit nici o notificare...acum in 2019 mi ... (vezi toată discuția)
Poprire adelina91 adelina91 Buna seara. Am un credit la o banca, pe care nu am reusit sa il mai achit in ultimele luni, cu alte cuvinte s au strans cateva restante... La o alta banca am ... (vezi toată discuția)