Buna ziua....in 2005 am luat un credit de 5000 de euro de la banca...am platit o rata sau doua...din 2008 nu am mai primit nici o notificare...acum in 2019 mi s- a pus proprire pe contul bancar eu fiind in concediu pt cresterea copilului....este legal !? Multumesc !
Din punctul lor de vedere, este, din punctul dvs. de vedere...formulati contestatie, in instanta, la aceasta poprire si invocati prescriptia datoriei.
Si mergeti si la AJIPS si faceti o solicitare sa primiti indemnizatia prin mandat postal, orice bani ce va intra in in cont vor fi opriti, chiar daca nu au voie, fiiind vorba de indemnizatie.
Dacă totuși vreti sa încasati pe card in continuare indemnizația,sunati la banca imediat după ce au intrat banii in cont si va deblocheza indemnizația si alocația pt copil. Legal nu au voie sa va faca poprire pe aceste venituri. O zi bună!
Dacă totuși vreti sa încasati pe card in continuare indemnizația,sunati la banca imediat după ce au intrat banii in cont si va deblocheza indemnizația si alocația pt copil. Legal nu au voie sa va faca poprire pe aceste venituri. O zi bună!
Proprire cont
Rallu95
Buna ziua ,am un cont la Unicredit pe care nu îl folosesc dar este pusă și o proprire,la actualul loc de munca banii ii încasez in mâna , in luna Martie ... (vezi toată discuția)
Executare silita
sabina56
Buna ziua Revin cu alta intrebare.Daca o mama este in CIC si primeste banii(indemnizatia si alocatia) pe card ,poate fi executata silit ptr un credit restant ... (vezi toată discuția)
Poprire
maia andrei
Buna ziua !
Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron,
Intampin urmatoarele probleme:
1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)