avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... scoaterea copilului minor din tara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

scoaterea copilului minor din tara

Buna ziua! Am 2 fiice minore dintr-o casatorie anterioara, cea mare fiind dusa de mama ei in Spania in 2003 si cea mica fiind dusa si ea in 2007. Au fost duse in Spanai de catre mama lor, fara acordul meu, la o adresa necunoscuta, prin aceasta incalcandumi-se un drept dat printr-o hotarare judecatoreasca. Cu toate ca am drept de vizita de 2 ori pe luna respectiv si in vacante mi se incalca acest drept neputand lua legatura cu ele. Vreau sa stiu daca au fost scoase legal din tara.
Cu stima.
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
opruta, utilizator
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 13:26, 24 Iunie 2010
daca exista o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare a minorelor catre mama,au fost scoase legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz procură pentru copil andaschatzi andaschatzi Bun găsit! Prietena mea cea mai bună locuiește în Spania, este recăsătorită, din prima căsătorie are doi copii minori și acum a venit în ... (vezi toată discuția)
Am nevoie va rog de sprijinul dumneavoastra: Listen_Heart Listen_Heart Buna ziua Intentionez sa ma casatoresc curand cu un cetatean strain in tara lui(numele tarii il voi spune doar in privat),am un copil de 1 an dintr-o ... (vezi toată discuția)
Procura din partea fostului sot pentru minor luat in strainatate Angela Brudaru Angela Brudaru Cine poate sa-mi spuna daca, pentru un copil inca minor, rezultat dintr-o casnicie desfacuta prin divort, mama care a primit copilul prin hotarire definitiva ... (vezi toată discuția)