avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit forfetar

Am o firma infiintata in 2008 . Firma nu a avut activitate .In 2008 am depus la Sectia Financiara o cerere de suspendare activitate .In timp am pierdut numarul de depunere a cererii . Deoarece a buna parte din acest timp am fost plecata din tara , am imputernicit o persoana sa depuna toate declaratiile trimestrial . Nu am primit nici o instiintare ca firma a fost sau nu suspendata . Singura asigurare era ca la fiecare depunere a declaratiilor , functionarul verifica daca are sau nu activitate . De fiecare data amintea ca este suspendata .
La acest moment 2010 ,primesc somatie sa plateasc impozitul forfetar 2009 -2010 .
Firma nu a avut nici o zi activitate .

Ce solutii am de a nu plati impozitul forfetar ?

Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 14:53, 24 Iunie 2010
activitatea trebuia suspendata si la reg.com.la momentul acesta va aflati in situatia in care trebuie sa platiti impozitul minim(impozit forfetar cum il numiti)grija mare...se aduna multe penalitati.mergeti la fisc si discutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot scapa cumva de neplata impozitului forfetar? body11 body11 Am o firma infiintata in 2005 si care nu a avut activitate niciodata , am inteles ca trebuie sa platesc impozit forfrtar pt ca nu am inchis o la timp, exista ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar ionmacovei ionmacovei am o societate infiintata din 1996, am avut citiva ani un magazin mic la tara,din 2001 am inchis magazinul,dar eu nu am suspendat activitatea societatii ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firme ce nu au avut cifra de afaceri bogymania bogymania Vreau sa ridic o problema care nu stiu daca a mai fost abordata. Mi-am infiintat un S.R.L. anul trecut, mai exact pe data de 5 decembrie 2008 este ... (vezi toată discuția)