avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma imi scade bonurile de masa din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma imi scade bonurile de masa din salariu

M-am angajat de doua saptamani la o companie. Initial m-au anuntat ca am un anumit salariu, si asa mic. Acum, dupa doua saptamani, ma anunta ca bonurile de masa mi se vor scadea din salariu. Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Raisa_Pandrea , utilizator 20:02, 17 Iunie 2007
Ar trebui sa raspunda ITM-ul.................
Tichetele de masa nu se pot scadea din salariu. Se poate ca la angajare vi s-a comunicat ceva de genul: va oferim un venit net de x lei, ca apoi sa va spuna ca x = a (salariul net de incadrare) + b ( c/val tichetelor de masa). Ar fi trebuit sa solicitati semnarea contractului de munca inainte de a incepe activitatea, asa v-ar fi fost clar la ce sa va asteptati.

Si rostul raspunsului dvs este...?
Cred ca am fost foarte clara in exprimare, atat privitor la bonuri si salariu, cat si la intrebarea adresata: Ce pot face? Nu ce s-ar fi intamplat daca nu s-ar fi intamplat ce s-a intamplat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa vs salar net Adrian2684 Adrian2684 Buna ziua , lucrez la o companie care recent dupa majorarea tichetelor de masa , au aplicat urmatoarea procedura interna pentru ca salariile sa nu fie marite ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa impozitate cf oug 58/2010 alcibiade alcibiade Legea 142 privind tichetele de masa prevedea : Art. 8 (1)Sumele corespunzătoare tichetelor de masă acordate de angajator, în limitele nominale prevazute ... (vezi toată discuția)
Salariu minim vasilizaitev vasilizaitev Buna ziua. Am avut o discutie cu mai multe persoane pe tema ``Salariu minim in Romania`` , va intreb si pe voi, X-ulescu muncitor necalificat are salariu ... (vezi toată discuția)