avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 312
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 312

buna ziua, am un proiect masura 312 in valoare de 100000 euro si pana in prezent mi s-a cerut 1500euro comision, dar proiectul nu a fost inca depus si mi se mai cer alti 1000euro pentru a fii aprobat. Vi se pare a fii in rugula ca sa dau banii inainte de a primi finantare?
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 14:09, 24 Iunie 2010
Depinde de contractul de consultanta pe care l-ati semnat.Acolo sunt si prevederile contractuale legate de plati...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri guvernamentale , firma consultanta Oana1116 Oana1116 Buna, am apelat la o firma de consultanta pentru a ne ajuta sa beneficiem de fonduri guvernamentale in speranta sa putem deschide o afacere ! Am facut cu ei un ... (vezi toată discuția)
Suport, avantaje, finantari rambursabile si nerabursabile 2ntz 2ntz ce suport si ce avantaje au studentii si firmele de la stat? stiam ca daca angajezi studenti, pensionari si someri (din evidenta) statul iti plateste 1 an de ... (vezi toată discuția)
Firma noua sinel sinel 1.Vreau sa deschid o firma;[activitate transport rutier marfa si persoane] cu activitate 0,adica,nu am nici macar masinile cu care sa fac treaba. 2.Am fost la ... (vezi toată discuția)