Buna, am apelat la o firma de consultanta pentru a ne ajuta sa beneficiem de fonduri guvernamentale in speranta sa putem deschide o afacere ! Am facut cu ei un contract de prestari servicii , am platit un avans de 400 de euro si urma sa le mai platim 5 % din valoarea proiectului daca noi vom fi acceptati in cadrul programului , ceea ce sa si intamplat ! Dar , ei la inceput ne-au dat de inteles ca acei 5 % ni se vor deconta din suma pe care o sa o primim de la stat si din creditul care urma sa il facem (neavand bani sa ii punem , am apelat la credit ) , nu ne-au spus ca noi o sa trebuiasca sa platim din bani nostri acest comision ,inainte sa primim bani de la stat! In contract asa este scris , cei 5 % se vor plati dupa acceptarea in program !Dupa ce am fost acceptati , ne-am intalnit cu domnul consultant si atunci ne-a zis mai pe fata ca acum ca am fost acceptati , trebuie sa ii dam acel 5 % si noua o sa ne ni se deconteze dupa ce primim bani , am ramas super mirati , nu mi se pare normal , daca stiam asta de la inceput sau cel putin daca intelegeam ce vor sa zica ei , probabil ca nu acceptam ! Problema este ca noi am apelat la banca , am depus toate actele pentru credit si acolo poveste lunga si incalcita pentru ca traim in Romania , nu ne-au acceptat pentru ca trebuia sa mai ducem un girant de gradul I care sa gireze cu o proprietate pentru un credit de 10.000 de euro , pentru care garanteaza si statul(pentru ca asta presupune programul SRL-D , ajutor , cica ) si garantam si cu bunurile, deci mi se pare foarte absurd , inca nu gasesc explicatie #-o !!! Nu ne-au acordat creditul , deci nu putem deschide afacerea , am pierdut cei 400 euro avans la firma de consultanta , am pierdut inca nu stiu cate milioane pentru a scoate nu stiu cate chestii de la Registrul Comertului , am pierdut inca cateva milioane comisioane de consultanta la banca si acum cica ar trebui sa mai platim si cei 5 % firmei de consultanta X-( si noi nici macar nu putem deschide afacerea !!! Deci programul este Ajutor pentru Tineri Debutanta , nu vad unde este ajutorul , ca ne-au pus sa platim milioane si nu am facut nimic !!! As dori sa stiu ce se poate face cu firma de consultanta ? Nu mi se pare normal sa le dam 5 % din bani nostri si noi nici macar nu mai deschidem afacerea ! Multumesc
Deschidere srl-d
T_Andrei
Buna ziua. M-ar interesa sa deschid o mica afacere, dar am cateva intrebari:
In cazul deschiderii unei societati SRL-D, pe numele meu beneficiez de acei ... (vezi toată discuția)