avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Fonduri guvernamentale , firma consultanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Fonduri guvernamentale , firma consultanta

Buna, am apelat la o firma de consultanta pentru a ne ajuta sa beneficiem de fonduri guvernamentale in speranta sa putem deschide o afacere ! Am facut cu ei un contract de prestari servicii , am platit un avans de 400 de euro si urma sa le mai platim 5 % din valoarea proiectului daca noi vom fi acceptati in cadrul programului , ceea ce sa si intamplat ! Dar , ei la inceput ne-au dat de inteles ca acei 5 % ni se vor deconta din suma pe care o sa o primim de la stat si din creditul care urma sa il facem (neavand bani sa ii punem , am apelat la credit ) , nu ne-au spus ca noi o sa trebuiasca sa platim din bani nostri acest comision ,inainte sa primim bani de la stat! In contract asa este scris , cei 5 % se vor plati dupa acceptarea in program !Dupa ce am fost acceptati , ne-am intalnit cu domnul consultant si atunci ne-a zis mai pe fata ca acum ca am fost acceptati , trebuie sa ii dam acel 5 % si noua o sa ne ni se deconteze dupa ce primim bani , am ramas super mirati , nu mi se pare normal , daca stiam asta de la inceput sau cel putin daca intelegeam ce vor sa zica ei , probabil ca nu acceptam ! Problema este ca noi am apelat la banca , am depus toate actele pentru credit si acolo poveste lunga si incalcita pentru ca traim in Romania , nu ne-au acceptat pentru ca trebuia sa mai ducem un girant de gradul I care sa gireze cu o proprietate pentru un credit de 10.000 de euro , pentru care garanteaza si statul(pentru ca asta presupune programul SRL-D , ajutor , cica ) si garantam si cu bunurile, deci mi se pare foarte absurd , inca nu gasesc explicatie #-o !!! Nu ne-au acordat creditul , deci nu putem deschide afacerea , am pierdut cei 400 euro avans la firma de consultanta , am pierdut inca nu stiu cate milioane pentru a scoate nu stiu cate chestii de la Registrul Comertului , am pierdut inca cateva milioane comisioane de consultanta la banca si acum cica ar trebui sa mai platim si cei 5 % firmei de consultanta X-( si noi nici macar nu putem deschide afacerea !!! Deci programul este Ajutor pentru Tineri Debutanta , nu vad unde este ajutorul , ca ne-au pus sa platim milioane si nu am facut nimic !!! As dori sa stiu ce se poate face cu firma de consultanta ? Nu mi se pare normal sa le dam 5 % din bani nostri si noi nici macar nu mai deschidem afacerea ! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Oana1116 , utilizator 12:20, 17 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Dar noi nu am ajuns sa semnam contractul cu OTIMMC , atunci platim pentru nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl-d T_Andrei T_Andrei Buna ziua. M-ar interesa sa deschid o mica afacere, dar am cateva intrebari: In cazul deschiderii unei societati SRL-D, pe numele meu beneficiez de acei ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de credite bm2 bm2 Buna ziua, M-ar interesa sa invat cum sa lucrez cu bancile mai ales pe partea de imobiliare.In momemntul in care imi cumpar un apartament cu credit girez ... (vezi toată discuția)
Ce este rau in programul "prima casa" ? hspinache hspinache Buna ziua , Aud mereu la tv ca programul \"prima casa\" este o ratare ; va rog sa ma faceti si pe mine sa inteleg cite ceva ; este bine s-au nu sa se ... (vezi toată discuția)