avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Intrebare legata de credite
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Intrebare legata de credite

Buna ziua,

M-ar interesa sa invat cum sa lucrez cu bancile mai ales pe partea de imobiliare.In momemntul in care imi cumpar un apartament cu credit girez creditul cu apartamentul(ma refer la creditul ipotecar).Sa zicem ca vorbim de 5000 de euro.
1.Pot sa mai scot inca o ipoteca?Si sa deblochez astfel cei 5000 de euro pt o noua tranzacite?

2.Credit de investitii imobiliare:Pt creearea unei cladiri (rezidential sau non rezidential) in ce conditii primesc creditul se poate cu punerea unui avans ca si in cazul creditului normal ipotecar sa girez cu constructia imobilului si sa platesc in rate din chirii sau din vanzarea de unitati a cladirii.

3.Creditul de investitii:Se poate sa cumpar cu banii bancii o companie de constructii sau un abator orice cu banii de la banca si sa girez cu achizitia creditul sau trebuie sa am alte bunuri pt asa ceva(aceasi chestie ca la 2).
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme....... alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Am si eu o mare, mare problema.. Va rog frumos, ajutati-ma cu niste sfaturi,,,pt ca sunt lucruri care ma depasesc.. In anul 2000, matusa X a ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil ipotecat alexandru-fiscu alexandru-fiscu Doresc achizitionarea unui imobil (ap 3 camere) asupra carui exista o ipoteca.(cumparat prin credit ipotecar). In prezent creditul ipotecar insumeaza aprox ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca lorelai_3691 lorelai_3691 Sotul meu a decedat acum 3 ani si in urma succesiunii baiatul meu in virsta de 12 ani este proprietar cu 3 /8 din apartament. Acum as vrea sa fac un credit ... (vezi toată discuția)