avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... DECLARATIE conform model- anexa 1 la OUG 158/2005
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

DECLARATIE conform model- anexa 1 la OUG 158/2005

Buna ziua,
Are cineva sa-mi dea un tipizat/model de "declaratie pe propria raspundere" ce trebuie depusa la medicul care elibereaza Concediul Medical?
Cel mai recent răspuns: ginutz_a , utilizator 12:53, 25 Iunie 2010
ANEXA Nr. 4
(Anexa nr. 16 la norme)

DECLARATIE

Subsemnatul/a, ............................................... angajat(a) al/a ................................................, cu sediul ..........................................., (se va specifica adresa angajatorului) cetatean ..........................., nascut(a) la data de ................, in localitatea ..........., domiciliat(a) in ......................, str. .................. nr. ........, bl. ........, sc. ........, et. ......, ap. ......., sectorul/judetul ................................, posesor(oare) al/a ..............., seria ........ nr. ...................., eliberat(a) de ..................................................... la data de ..............................................., cod numeric personal ................................................., cunoscand dispozitiile art. 292 din Codul penal cu privire la falsul in declaratii, declar pe propria raspundere urmatoarele:
Pe perioada valabilitatii concediului medical seria ........................................... nr. ..........................., acordat in data de ..............................................., voi locui la adresa de resedinta din:
Str. ..................... nr. ........, bl. ........, sc. ........, et. ......, ap. ......., sectorul/judetul .................
Prin prezenta declar ca sunt de acord cu urmatoarele conditii de eliberare a concediului medical:
-sa anunt angajatorul/platitorul de indemnizatii de asigurari sociale de sanatate cu privire la incapacitatea temporara de munca, precum si datele medicului care a eliberat certificatul de concediu medical, in primele 24 de ore de la obtinerea acestuia, sau in situatia in care aparitia starii de incapacitate temporara de munca a intervenit in zilele declarate nelucratoare, sa anunt angajatorul/platitorul de indemnizatii de asigurari sociale de sanatate in prima zi lucratoare;
-sa mentionez adresa de resedinta pentru perioada concediului medical;
-sa fiu prezent la adresa de resedinta indicata pe toata perioada concediului medical, cu exceptia situatiilor justificate cu documente medicale pentru efectuarea de tratamente de specialitate, analize paraclinice sau alte proceduri medicale;
-pe durata valabilitatii concediului medical pot fi vizitat la adresa indicata, in intervalele orare 08,00-11,00; 12,00-17,00 si 18,00-20,00, de persoanele abilitate, desemnate in conformitate cu legislatia in vigoare, obligandu-ma sa ma legitimez.
In cazul nerespectarii acestor conditii, voi suporta rigorile legislatiei in vigoare.
+---------------------+--------------------------------------------------------+
| OBSERVATIILE | |
|MEDICULUI PRESCRIPTOR| |
+---------------------+--------------------------------------------------------+

Declarant Data
................................ .........................
(numele, prenumele si semnatura)
multumesc mult!
Weekend placut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare angajat concediu medical mariana1956h mariana1956h Sunt in concediu medical pentru tratament fizioterapeutic. In perioada cat am facut investigatii si in perioada tratamentului pe care il fac acum, sunt ... (vezi toată discuția)
Activitati desfasurate pe durata concediului medical angie69 angie69 As dori sa stiu , daca este voie sa te deplasezi cu masina la cumparaturi sau pt alte necesitati exemplu farmacie medic, parinti etc pe perioada cat te ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu medical adine adine Buna ziua, am 51 ani si sunt salariat la o mare companie privata din Galati.In urma cu un an mi-am dat seama ca am probleme la un san, am mers la un cabinet ... (vezi toată discuția)