avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Intrebare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Intrebare

Buna ziua!
Am avut un litigiu comercial cu o firma! Firma mea a ajuns in insolventa si a fost radiata instanta constatand ca firma mea a fost radiata! Pe romaneste adio banii ce mi-i datora firma respectiva! Intrebarea mea este daca il dau din nou in judecata ca persoana civila sub ce pretext as putea face acest lucru? Prejudicii de imagine sau? Dati-mi o sugestie pentru ca eu unul am ramas fara idei! Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:59, 25 Iunie 2010
Ai putea formula o actiune in pretentii potrivit art. 998 cod civil pentru daune materiale si morale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unui denunt penal trustmax trustmax Daca o firma a facut un DENUNT penal si dupa cercetari urmate de urmarire penala + expertiza financiar contabila rezolutia a fost SCOATERE DE SUB URMARIRE ... (vezi toată discuția)
Calomnia ale_blonda89 ale_blonda89 buna. as putea da in judecata pt calomnie o persoana care spune k a intretinut relatii sexuale cu mine si eu nici macar nu o cunosc??? bineinteles avand ... (vezi toată discuția)
Rasp delictuala contract de asistenta jur CI Ioana Butan CI Ioana Butan S-a depus impotriva clientului o plangere pt savarsirea infractiunii de inselaciune. A fost incheiat un contr de asistenta juridica pentru reprezentarea ... (vezi toată discuția)