buna. as putea da in judecata pt calomnie o persoana care spune k a intretinut relatii sexuale cu mine si eu nici macar nu o cunosc??? bineinteles avand martori care sustin spusele acestuia... stiu , probabil pt altii pare o intrebare aberanta si un lucru lipsit de importanta dar pt mine nu este asa. va rog mult ajutati-ma cu un sfat sau o indrumare pt a sti ce pot face si cu cine as putea lua legatura pt a-mi rezolva aceasta problema. va multumesc
In situatia in care vi s-a creat un prejudiciu de imagine si puteti demonstra acest prejudiciu aveti posibilitatea sa formulati o actiune in pretentii pe latura civila. In penal, calomnia a fost dezincriminata si nu mai puteti face plangere.
Pai...el sustine ceva...si dvs. sustineti ca nu este adevarat si ca v-a jignit sau calomniat...
Va fi greu de dovedit ca nu ati intretinut relatii sexuale cu el.Nici el nu cred ca va dovedi...ca a intretinut astfel de relatii...
Nu este imposibil insa este...extrem de greu...
Insulta si calomnie
flodin47
Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios!
robert900
Ce recomandati in cazul in care impotriva unei persoane este formulata plangere penala la Parchet/Politie pentru comiterea a doua infractiuni (calomnie si ... (vezi toată discuția)