avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... in cazul unui denunt penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

in cazul unui denunt penal

Daca o firma a facut un DENUNT penal si dupa cercetari urmate de urmarire penala + expertiza financiar contabila rezolutia a fost SCOATERE DE SUB URMARIRE PENALA, cum poate cel aflat in cauza sa-si recapete demnitatea si pierderile suferite atit in planul imaginii cit si in plan moral, profesional (pierderea locului de munca prin fortarea demisiei), material, etc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:37, 7 Noiembrie 2010
o varianta sa promovati in instanta o actiune pt daune morale.
Puteti formula plangere penala pentru denuntare calomnioasa ,in functie de solutia data sau puteti solicita pe cale civila daune morale pentru prejudiciul de imagine adus,conform art.998-1000 c.civ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere de calomnie dumiras dumiras ce sanse am ca un vecin sa fie tras la raspundere pe motiv de calomnie pt unele afirmatii care au fost facute la adresa mea ,afirmatii de furt infirmate de ... (vezi toată discuția)
Daune morale ioananecula ioananecula Sotul meu a fost acuzat de IJJ Dimbovita si inaintata plingere prealabila la parchet, pentru :fals in declaratii: invocind ca nu a spus adevarul ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Insulta si calomnie flodin47 flodin47 Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)