buna ziua,imi cer scuze anticipat daca ma repet cu tema topicului dar din experienta stiu ca probleme in ansamblu seama dar in esenta sunt diferite si v-as multumi enorm daca cineva mi-ar da un sfat cat mai concret.Povestea mea suna cam asa...Anul acesta in luna ianuarie am achizitionat o masina de la o cunostinta.Valoarea totala a masini am estimat-o la 12500 euro.Am convenit sa ii dau 9 mii(suma de care dispuneam la momentul respectiv) urmand ca in viitorul apropiat sa ii dau diferenta de 3.5mii si atunci sa facem si actele.In momentul in care i-am dat cei 9 mii am facut un "act de vanzare cumparare" la mana in care am specificat datele personale vanzator , cumparator cat si datele de identificare ale masinii.Asa zisul contract e semnat doar de mine(cumparator) si de vanzator,iar eu am oprit copia la indigo.Am sunat propietaru sa ii dau diferenta de bani si sa facem actele ,asa cum ne-am inteles in "precontrat" iar drept raspuns am avut replici de genu "ce masina....nu ti-am vandut nimic.....ti-am imprumutat-o...... ce contract...nu am semnat nimic.....adu-mi masina ca daca nu ma duc la politie..." Am intrebat in stanga si in dreapta si toti inclina balanta in favoarea lui .Va rog frumos spuneti-mi daca pot face vreo ceva legal,MULTUMESC !!!
Originalul trebuia sa il opriti dvs., si puteati solicita in instanta expertiza grafologica.Dupa copii nu se fac expertize.Si inca ceva trebuia sa treceti in contract macar 2 martori, in felul asta puteati sa va folositi de depozitia lor.Cam urata treaba, sincer!
pf...cam asta e raspunsul de care-mi era frica si pe care l-am primit de peste tot,deci nu-mi ramane decat sa fac masina praf si .....sa si-o ia...multumesc frumos...orice alt sfat e binevenit.
Despagubire totala
simimario
Am cumparat o masina adusa din spania si am facut contract de vanzare cumparare aici in Romania dupa care l-a o saptamana masina mea care era stationata a fost ... (vezi toată discuția)