avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului

urmeaza sa nasc in luna iulie 2010 sunt nelamurita cu anumte lucruri, nu inteleg voi primii 600 lei indemnizatie pentru cresterea copilului plus 200 lei alocatie de stat pentru copii pana la varsta de 2 ani? sau au taiat alocatia de 200 lei si a ramasa doar 600 lei si atat? mentionez ca eu lucrez de 4 ani incontinu si am un salariu brut de 800 lei
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:09, 24 Iunie 2010
Veti primi 600 lei indemnizatie pentru cresterea copilului plus 200 lei alocatie de stat pentru copii pana la varsta de 2 ani.
Nu scad sub 600 lei, nu a taiat alocatia. Le primiti pe ambele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie incetata daca incep sa lucrez? Lilyushkiss Lilyushkiss Buna seara ! Am si eu o mare nelamurire cu care sper sa ma puteti ajuta. Am un copil de 1 an si 1 luna, si iau o indemnizatie+alocatie de 800 ron ( respectiv ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil, studenta miiru92 miiru92 Buna ziua, Sunt studenta la Master zi, bugetat de stat si sunt insarcinata in 10 saptamani, pot primi indemnizatie pentru cresterea copilului in situatia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)