avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa de poluare schimbare in justitie????
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa de poluare schimbare in justitie????

Buna.
Observ atent modalitatea de recuperare a taxei de poluare in instanta.
Am depus actiunea la tribunalul Suceava in 15.02.2010 (taxa platita in ianuarie 2010), fixat termen 17.06.2010 la care " În vederea completării probatoriului administrat în cauză cu înscrisuri din partea reclamantului", mi se cere sqa depun la dosar o copie carte de identitate, si se amana pentru 21octombrie 2010.
Eu sunt sigur ca am depus la dosar si acea copie.
Un prieten a patit la fel, i s-a cerut copie dupa certificatul de inmatriculare, l-a depus, si apoi a pierdut cu drept de recurs.
Intreb, este o noua viziune a justitiei asupra problemei in sine? DE ce se amana prima data (nejustificat zic eu), urmand ca apoi sa pierzi???
Mai demult era simplu. Depuneai actiunea, castigai procesul, castigai recursul, investeai si luai banii.
Sa fie o noua metoda? Abia astept 21.10.2010.
CE fac eu acum? depun o noua copie? Iau dosarul in studiu si vad daca au sau nu copie? Le "scriu " ca am depus deja prima data copia?
Astept un raspuns avizat. Multumesc anticipat!

intai studiati dosarul sa fiti sigur ca ati depus toate actele solicitate si de asemenea verificati si ultima incheiere de sedinta.
in caz contrar faceti o adresa in care explicati situatia si depuneti-o pana la termenul de judecata stabilit.
daca aveti posibilitatea este bine sa va prezentati la termen sa va sustineti actiunea.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
Andreea Tudor, Avocat
In cazul d-voastra,daca depuneti actele care trebuie in instanta aveti sorti de izbanda .La noi pe raza Curtii de Apel Alba -jud Alba, Hunedoara, Sibiu , dar si Cluj unde profesez se admit astfel de cereri.
Poate acel prieten a platit sub o alta ordonanta , pe care instantele in speta Curtea de Apel nu o considera discriminatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire 25% din salariu floring64 floring64 Mai mulţi membrii de sindicat de la Hunedoara am acţionat în judecată Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie ... (vezi toată discuția)
Termen depunere intampinare recurs curtea de apel liaza liaza Buna seara, Am castigat la Tribunalul Valcea, la instanta de fond, dar reclamanta a depus recurs la Curtea de Apel, pe net este afisata sedinta pe 22.05.2013, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare marinamark marinamark Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu pasii de urmat in vederea recuperarii taxei de prima inamtriculare ,daca cineva a reusit sa isi recupereze banii,cat de ... (vezi toată discuția)