Buna seara,
Am castigat la Tribunalul Valcea, la instanta de fond, dar reclamanta a depus recurs la Curtea de Apel, pe net este afisata sedinta pe 22.05.2013, eu inca nu am primit citatia/comunicarea.
Care este termenul pentru depunerea intampinarii astfel incat sa ajunga la reclamanta si sa nu se amane pentru a lua la cunostinta de intampinare?
Ce se judeca acum, tot acuzele de la fond sau poate sa aduca alte acuze?
Ce sfaturi imi dati pentru intampinare?
Intampinarea se depune cu maxim 5 zile inainte de termenul de judecata. Daca doriti sa nu se amane cauza depuneti intampinarea cat mai repede ca sa aiba timp instanta sa o comunice pana la termen partii adverse si sa se si intoarca la dosar dovada comunicarii. Problema este ca daca nu ati fost inca citata pentru recurs, ocazie cu care vi se va comunica si motivele de recurs nu prea aveti fata de ce sa faceti intampinare.
Multumesc pentru raspunsul prompt, am apucat sa fac copie dupa recurs, cand era dosarul la arhiva, stiu ce a scris reclamanta, daca depun cu 20 de zile inaintea termenului de judecata oare ajunge si comunicarea ca a primit intampinarea?!
Multumesc!
Depinde foarte mult de cat de operativa este instanta, am intalnit cazuri in care comunicarea s-a realizat cu promptiudine dar si cazuri in care pana la primul termen de judecata intampinarea a zacut in dosar desi a fost depusa cu suficient timp inainte. Dar merita sa incercati,