avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de intretinere

ce drepturi am asupra unui apartament in care stau in urma unui contract de intretinere in care proprietara isi mentine dreptul de uzufruct viager si eu am acum stapanire de drept si stapanire de fapt cand moare proprietara

Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 11:49, 25 Iunie 2010
Aveti toate drepturile unui proprietar dar si obligatia de a respecta dreptul de uzufruct, deci de a va abtine de la orice actiune care ar putea stingheri linistita folosinta a bunului.
dvs sunteti nud proprietar.
aveti 2 obligatii:
1. sa ii asigurati intretinerea pana la sfarsitul vietii;
2. sa ii respectati dreptul de uzufruct viager.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu clauza de uzufruct viager vali_sudoru vali_sudoru buna ziua.am un contract de vanzare-cumparare cu clauza uzufruct viager,cu parintii mei.ce pot sa fac in cazul in care parintii mei au abuzat fortat de mai ... (vezi toată discuția)
Camin de batrani ppetruta ppetruta Buna ziua, am urmatoare situatie, am o batrana in intretinere care vrea sa-mi lase mostenire apartamentul, ma intereseaza ce se intampla cu apartamentul in ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a dreptului de uzufruct paula22 paula22 Daca s-a incheiat un contract de proprietate cu uzufruct,noii proprietari pot ataca in instanta clauza in care fostii proprietari raman cu drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)