avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general restituire creditare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

restituire creditare societate

in anul 2007 am primit cu titlu de imprumut o suma in forinti cu care eu mi-am creditat societatea si am facut o achizitie in Ungaria.De curand am reusit sa vand ceea ce am cumparat si trebuie sa restitui suma respectiva in forinti.Firma a incasat in cont forintii dar banca spune ca nu mai e valabil contractul de creditare deoarece e mai vechi de un an si nu vrea sa-mi elibereze suma respectiva decat in lei.Ce trebuie sa fac ca sa restitui in forinti suma datorata ?Refuzul tine de politica bancii sau la fel procedeaza orice banca ?
Cel mai recent răspuns: Kati_a , utilizator 10:37, 29 Iunie 2010
Buna ziua,

Incercati sa faceti un act aditional la contractul de imprumut prin care sa prelungiti perioada initiala a contractului.
Daca nu aveti stipulat valabilitatea contractului(1 an in cazul de fata) contractul este valabil si banca nu are motiv sa intervina in modul cum directionati dvs, contul curent.Este un abuz si adresati-va mai intai juristului bancii si ulterior puteti sesiza Banca Nationala.
Multumesc tuturor pentru sfaturi. Din pacate contractul a fost incheiat pe un an deci va trebui sa intocmesc un act aditional.Multumesc inca o data. Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision banca IRINA ANGELA IRINA ANGELA Buna ziua. Sotul meu are un credit la o banca si ramanad fara servici a cerut si a obtinut ( iunie 2011 ) o restructurare a creditului, prelungindu-se perioada ... (vezi toată discuția)
Restituire credit patron Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua, la data de 30.06.2015 am in soldul creditor al contului 4551 suma de 243.000 ron de restituit administratorului. Incepind cu data de 1.07.2015 ... (vezi toată discuția)
Creditare societate de catre asociat unic Emamea Emamea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Sunt asociat unic si administrator la un SRL.Doresc sa creditez societatea cu o suma de bani, suma ... (vezi toată discuția)