avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de cedare mostenire de la parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de cedare mostenire de la parinti

Parintii tatalui meu au murit amandoi .Tatal meu nu are decat un frate,iar acesta doreste sa-i cedeze tatalui meu partea lui din mostenire.Ce se poate face in acest sens si cat ar costa?
Va multumesc
In momentul dezbaterii succesiunii la notariat, fratele tatalui poate da o declaratie prin care renunta la partea sa din mostenire in favoarea tatalui dumneavoastra. In ce priveste costurile intrebati la un notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu forta? cineva_eu cineva_eu buna seara! acum o luna tatal meu a murit,mama traieste,suntem 5 frati.ce as putea face daca eu nu doresc nici un fel de mostenire nici de pe tata,nici de pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune familiara Catalinfreewifigratis Catalinfreewifigratis Buna ziua. Am o mare confuzie in familie. Mama vrea sa imi dea cu act de vanzare cumparare un teren, dar noi suntem 4 frati iar actele sunt pe ambii parinti ... (vezi toată discuția)
Explicatii ptr o succesiune doina bacanu doina bacanu va rog daca se poate sa ma lamuriti : daca sunt 2 frati care au dreptul la casa parinteasaca si unul din frati a decedat iar cei 2 copii ai lui nu au pretentii ... (vezi toată discuția)