avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hotarire judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hotarire judecatoreasca

Am cistigat procesul impotriva angajatorului, urmand sa primesc salariile de la concediere si pina acum. Intrebarea mea este: pot sa merg la angajator sa imi cer drepturile, desi nu am primit inca hotarirea acasa? Se pare ca dureaza cam mult pina o voi primi, deja au trecut 25 de zile si nu mai am rabdare :(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 25 Iunie 2010
Daca Hotararea este irevocabila puteti sa va cereti drepturile. Incercati sa scoateti un certificat de grefa.
Nu stiu daca este irevocabila. Stiu doar ca pe fond am cistigat.
Ma indoiesc ca veti primi banii de buna voie, numai cu certificatul de grefa.
Incercati si asa , pana la urma incercarea moarte nu are.
Atunci asteptati sa vi se comunice sentinta care este data cu recurs.Din momentul venirii numarati termenul de recurs si mergeti sa vedeti daca nu a depus recurs impotriva sentintei.Abia atunci , daca nu depune recurs angajatorul,o puteti legaliza.Altfel mai aveti de asteptat!
Din cite stiu sentinta este executorie. Chiar daca ei depun recurs tot trebuie sa imi achite drepturile salariale

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva -pt.relatii munca arena arena Buna ziua. Societatea la care lucrez a primit de la Tribunal o sentinta definitiva prin care se dispune anularea deciziei de concediere pentru un anumit fost ... (vezi toată discuția)
Solutionare conflict de munca carmenba carmenba Am primit solutionarea la procesul intentant angajatorului, in care am cistigat salariile de la data concedierii pina la data hot.judecatoresti si anularea ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca redinciucconstantin redinciucconstantin pina se judeca recursu prima hotarire data la instanta de fond poate fi legalizata sau astept rezultatu de la recurs (vezi toată discuția)