avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sentinta definitiva -pt.relatii munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sentinta definitiva -pt.relatii munca

Buna ziua.
Societatea la care lucrez a primit de la Tribunal o sentinta definitiva prin care se dispune anularea deciziei de concediere pentru un anumit fost angajat. Noi am facut recurs in termen; intrebarea mea este daca sa trebuie sa actionez imediat si sa depun la ITM decizia de anulare a deciziei de concediere si sa platesc drepturile salariale pana la aceasta data sau sa astept sentinta definitiva si irevocabila?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 27 Iulie 2010
Sentinta data de Tribunal(fond) este definitiva si executorie ceea ce inseamna ca trebuie sa o puneti in executare chiar daca mai aveti o cale de atac si anume recursul.
Nu este obligatoriu sa se puna in executare acea hotarare .. se poate astepta si solutionarea recursului.

Punerea in executarea a hotararii respective se poate face sub riscul intoarcerii executarii silite in cazul in care angajatorul va castiga in recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare conflict de munca carmenba carmenba Am primit solutionarea la procesul intentant angajatorului, in care am cistigat salariile de la data concedierii pina la data hot.judecatoresti si anularea ... (vezi toată discuția)
Angajare inaintea recursului razvantoader92 razvantoader92 Buna ziua! In cadrul unui proces de litigiu de munca (anularea concedierii), sentinta a fost data in favoarea mea, a reclamantului, iar angajatorul a facut ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de concediere si reintegrare in munca + plata drepturilor gabighe38 gabighe38 In urma contestarii deciziei de concediere, Tribunalul emite sentinta de anulare a deciziei, si in acelasi timp de reintegrare in munca si plata tututor ... (vezi toată discuția)