avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... delegarea de atributii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

delegarea de atributii

sunt functionar public de executie si de curand am primit, fara acordul meu, ordinul emis de conducatorul institutiei publice prin care pe langa atributiile de functionar public de executie mi se deleaga execitarea atributiilor functiei publice de conducere intr-un anumit serviciu.

nu sunt jurist, dar dupa cate cunosc cine poate mai mult poate si mai putin, dar cine poate mai putin nu poate mai mult, fara acordul sau.

pot sa contest ordinul emis de conducatorul institutiei ? daca da, cu ce argumente legislative ?

Cel mai recent răspuns: radu mihai nitu , utilizator 13:32, 25 Iunie 2010
va multumesc pt sfat

o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare temporara a functiei de conducere Cristinabv Cristinabv Va rog sa ma lamuriti ce cond trebuie indeplinite pt execitarea cu caracter temporar a unei fct de cond de sef birou sau sef serviciu in adm publ locala? Pt ... (vezi toată discuția)
Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Functia publica de conducere de sef birou/serviciu politie locala poate fi ocupata temporar de un politist local superior? bigben bigben In cazul meu,Politist Local Superior anul 4 drept zi,in curs de finalizare. Dintr-un nr de 24 de politisti locali prin restructurare am mai ramas doar 8 in ... (vezi toată discuția)