avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... preluare leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

preluare leasing

Buna ziua! Am o intrebare pentru dumneavoastra, daca am o masina aflata in leasing pe o societate care are poprire pe bunuri ,in momentul finalizarii contractului de leasing cand masina va fi in proprietatea societatii voi putea sa o tranzactionez ?daca da - care ar fi procedura ? pot sa fac tranzactionarea in momentul achitarii ultimei transe ? Preluare de leasing nu pot face deoarece firma de leasing(banca) are o politica(regula) cum ca daca au ramas mai putin de 4000 de euro de achitat nu se mai face alt contract de leasing(preluare)?
Cel mai recent răspuns: Dan Cozma , Consilier juridic 11:09, 25 Iunie 2010
da, vindeti imediat masina catre dvs pers fizica
Dumneavoastra, banuiesc, aveti sechestru pe bunuri si poprire pe conturile bancare.
Astfel bunul respectiv va putea fi tranzactionat doar la momentul achitarii ultimei rate si trecerii bunului in proprietatea dumneavoastra.
La acel moment sechestrul nu se intinde si asupra acestui bun, putand fi tranzactionat.
In schimb banii vor putea fi incasati doar in numerar, conturile bancare fiindu-va blocate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata credit ipotecar make_ar make_ar Sa zicem ca X are un credit ipotecar, garantat cu imobil. Nu mai plateste rata. Ce masuri poate lua banca impotriva lui, in afara executarii garantiei? In ... (vezi toată discuția)
Executare silita adriana1234 adriana1234 Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani. Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)
Am rate neplatite la 5 banci si la 1 firma de leasing Daniel30 Daniel30 Buna ziua tuturor ! Am si eu o nedumerire ! Din cauza unei idei de afaceri foarte proaste am reusit performanta negativa sa acumulez datorii totale la 5 banci ... (vezi toată discuția)