avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Actele legalizate pot fi marfa?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Actele legalizate pot fi marfa?

Actele notariale simple cum ar fi legalizarea de copii pot fi tratate de societatile comerciale ca marfuri si sa fie revandute potentialilor clienti? Mai precis: poate lasa notarul incheierile gata facute la un birou si cei de acolo sa xeroxeze pe verso actele originale prezentate de clienti? Exista incalcari ale legii? daca da, care ar fi acestea?
Cel mai recent răspuns: aNdreiD , utilizator 19:09, 18 Iunie 2007
pai ar cam fi incalacari ale legii notarilor........nu cred ca isi asuma un asa risc....si apoi in primul rand de pe toate actele notarului ramane o copie la notar.....apoi are un registru in care da numar de autentificare/data certa etc.....cam riscant sa incalce toate aceste proceduri.......tocmai asta e partea frumoasa la legalizare si autentificare....notarul certifica prezenta si conformitatea acelei copii cu originalul la data x in fata sa......
la ce acte mai exact va referitzi? In general cred ca se incalca ceva, dar nu stiu exact ce. Trebuie sa ma documentez..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare documente suflete.unite suflete.unite Actele notariale simple cum ar fi legalizarea de copii pot fi tratate de societatile comerciale ca marfuri si sa fie revandute potentialilor clienti? Mai ... (vezi toată discuția)
Procedura acte suflete.unite suflete.unite Actele notariale simple cum ar fi legalizarea de copii pot fi tratate de societatile comerciale ca marfuri si sa fie revandute potentialilor clienti? Mai ... (vezi toată discuția)
Legalizarea traducerilor efectuate dupã fotocopii, documente sau texte simple ContSters149 ContSters149 Buna ziua, Vreau sa supun discutiei un subiect pe care multi colegi si notari il trateaza diferit si anume legalizarea traducerilor efectuate dupa un text ... (vezi toată discuția)