avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit neplatit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit neplatit

stiu o fam care nu are contractul asei legalizat si nu plateste imp de 12 ani la stat neavand declarat ap la fisc ...ce risca daca se face un denunt la fisc?
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 13:56, 25 Iunie 2010
ce sant accestia?chiriasi?proprietari?B-)
proprietari
Buna ziua,

Daca se duce sa declare acum apartamentul plateste o amenda de 25 ron si impozitul pe ultimii 5 ani + majorari de intarziere (legea nu te obliga sa platesti decat pentru ultimii 5 ani). Se poate achita si-n transe.
Aveti nevoie de buletin identitate proprietar si actul de proprietate + o declaratie tip de impunere pe care o gasiti la DITL si pe care o completati acolo.
Nota: DITL - Directia Taxe si Impozite Locale ale primariei din zona in care este apartamentul.

Daca respectivul proprietar este denuntat, se va intampla acelasi lucru.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2010
Conta Orasanu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de impunere ditl persoana fizica ZOE CIOBANU ZOE CIOBANU In 1996 am depus la DITL o declaratie privind suprafata casei nou construite in graba , doar cu indicatiile obtinute la ghiseu.Anul asta urmeaza sa fac ... (vezi toată discuția)
Proprietarul solicita reparatii dupa 3 luni de la desfiintarea contractului Ionutbog Ionutbog In luna septembrie 2013 am incheiat un contract de inchiriere (facut de mana si nedeclarat la fisc) pt un ap. cu o camera pe o perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract sediu de firma pgbb22 pgbb22 Buna ziua, Am un apartament in care am avut chiriasi care au plecat acum un an. Acestia au inca o firma cu sediul la adresa unde locuiesc. Anul acesta au ... (vezi toată discuția)