avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare CIM din determinat in nedeterminat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare CIM din determinat in nedeterminat

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: am o salariata care avea contract pe perioada determinata pana pe 28.07.2010. CA a dat o decizie de modificare a CIM din determinat in nedeterminat incepand cu data de 01.06.2010 si i s-a modificat si salariul. Este corecta aceasta decizie? Sau trebuia sa astept pana pe 27.07.2010 sa-i modific CIM?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Erika Diana , Consilier juridic 14:35, 25 Iunie 2010
da este corect. codul muncii permite modificarea CIM numai cu acordul partilor cu exceptia detasarii si delagarii. daca salariata este si ea de acord, atunci nu vad unde e problema. faceti un act aditional la CIM prin care precizati ce se modifica si nu e obligatoriu sa asteptati pana la 27.07.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim din durata determinata in nedeterminata Ada30teo Ada30teo Daca am un salariat cu CIM pe durata determinata caruia ii expira contractul cu data 30.04.2010 daca ii fac act aditional de modificare a contractului in ... (vezi toată discuția)
Intrebare Vioreld Vioreld salutare. am un salariat cu norma intreaga a carui contract expira pe 15.10. Angajatorul vrea sa-i facem contract pe perioada nedeterminata, dar cu contract ... (vezi toată discuția)
Incetare cim mmarianne mmarianne Buna ziua, Unei salariate ( A ) ii inceteaza suspendarea CIM pt concediu crestere copil la data de 11 octombrie. Pe postul respectiv exista un salariat ( B ... (vezi toată discuția)