Buna ziua,
As vrea sa stiu care e modalitatea de incadrare corespunzatoare in gradul profesional si treapta de salarizare corespunzatoare avand in vedere urmatoarele :
sunt functionar public din anul 2000; dupa perioada de stagiu am fost incadrata in gradul profesional asistent, treapta 3, clasa III. Din acel an pana la absolvirea studiilor superioare, in anul 2008, nu s-a efectuat nici o evaluare a performantelor profesionale, astfel incat am ramas la nivel de asistent III, pana cand am terminat studiile superioare, cand s-a organizat examen pentru trecerea in clasa I. Cum se poate remedia situatia , astfel incat sa fiu incadrata corespunzator vechimii in administratie publica?
Pentru perioada 2000-2008, nu vad ce ati mai putea face, cu atat mai mult cu cat in 2008 ati promovat intr-o alta clasa. Ideea este ca de acum incolo sa verificati evaluarea performantelor profesionale, sa stiti ca va dau dreptul la avansare in treapta de salarizare o data la 2 ani, iar daca aceste evaluari nu se fac, sesizati conducatorul institutiei si ANFP-ul.