avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... neefectuarea evaluarii profesionale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

neefectuarea evaluarii profesionale

Buna ziua,
As vrea sa stiu care e modalitatea de incadrare corespunzatoare in gradul profesional si treapta de salarizare corespunzatoare avand in vedere urmatoarele :
sunt functionar public din anul 2000; dupa perioada de stagiu am fost incadrata in gradul profesional asistent, treapta 3, clasa III. Din acel an pana la absolvirea studiilor superioare, in anul 2008, nu s-a efectuat nici o evaluare a performantelor profesionale, astfel incat am ramas la nivel de asistent III, pana cand am terminat studiile superioare, cand s-a organizat examen pentru trecerea in clasa I. Cum se poate remedia situatia , astfel incat sa fiu incadrata corespunzator vechimii in administratie publica?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:27, 25 Iunie 2010
Pentru perioada 2000-2008, nu vad ce ati mai putea face, cu atat mai mult cu cat in 2008 ati promovat intr-o alta clasa. Ideea este ca de acum incolo sa verificati evaluarea performantelor profesionale, sa stiti ca va dau dreptul la avansare in treapta de salarizare o data la 2 ani, iar daca aceste evaluari nu se fac, sesizati conducatorul institutiei si ANFP-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Examen de promovare in clasa vali.herea vali.herea Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie : sunt functionar public din anul 1999, in prezent pe postul de referent (contabil), grad profesional principal, ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)