avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dilema - dobanda
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dilema - dobanda

am un credit imobiliar la BCR ,CELEBRUL CREDIT CU DOBANDA FIXA IN PRIMUL AN SI APOI ...CAT VREA BANCA, am inteles ca daca nu mergem sa le raspundem in scris ca nu suntem de acord cu oferta lor de 9,5% fixa 5 ani si apoi var. EURIBOR +7,5% (numai ei puteau veni cu o astfel de oferta)se considera acceptare tacita.stie cineva ceva in acest sens.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 17:10, 26 Iunie 2010
Si ce va costa sa mergeti la banca sa vedeti oferta?
Banuiesc faptul ca banca este din acelasi oars cu dv, aveti masina, de ce riscati sa aveti surprize neplacute prin neprezentare?
De obicei, da, neprezentarea se considera acceptare tacita.
Nu mai dati dovada de indiferenta (lene) la pretentiile bancilor, fiti mai combativi...
De aceea fac ce vor cu clientii.
Nu prea cred ca se poate considera acceptare tacita. Adica vrei nu vrei (semnezi sau nu semnezi) trebuie sa accepti hotararea bancii. Ganditi-va ca banca ar putea hotara o dobanda de 50 % pe luna. In aceste conditii daca creditorul nu-i convine, nu are nicio sansa. Daca semneaza atunci accepta dobanda, daca nu semneaza atunci se considera acceptare tacita.
Parerea mea este ca daca nu semnezi, contractul se va derula conform conditiilor initiale de credit cu dobanda respectiva.
din pacate vrei nu vrei fie semnezi fie oricum platesti ... daca deja ai luat creditul cu doabnad variabila este singura sansa pt ca bancile s-au asigurat in contractul initial semnat la acordarea creditului. ori accepti modificarile lor, ori dai toti banii plus comisionul de rambursare anticipata inapoi ... si deobicei imprumuti bani de la banca pt ca nu ai alta alternativa, deci nu ai de unde sa-i dai in avans ...

din pacate santajat sau nu alegerea va apartine. semnati sau nu cum vreti ... insa tot asa veti plati:(( simt pe pielea mea asta:rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional oug 50/2010 imihai76 imihai76 Va rog din suflet sa ma ajutati, am fost toata saptamana plecat din oras si abia astazi am ajuns la banca sa iau actul aditional.Problema mea este ... (vezi toată discuția)
Invitatie la banca - semnare act aditional credit imobiliar cami_v cami_v Buna ziua, Am primit de curand invitatia de a merge la banca pentru a semna un act aditional la un contract de credit imobiliar cu urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 nonni nonni Am un credit ipotecar la .. Am rpimti o instiintare ca trebuie sa semnez un act aditional pentru alinierea ceruta de OUG 50/2010. Au fost prezentate 2 ... (vezi toată discuția)