avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executori bancari-nedumerire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executori bancari-nedumerire

Exita un contract de credit la banca P. Creditorul, care a girat numai cu salariul, ramane restantier la plata. Are cont de salariu/cont curent deschis la banca B. Executorul bancar al bancii P poate infiinta poprire a veniturilor salariale ce intra in banca B? Fara sentinta judecatoreasca? Numai in baza contractelui de creditare? Contract pe care il consudera suficient si nu investeste nimic cu formula executorie?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 13:05, 4 Aprilie 2011
ar trebui sa aiba incuviintarea
in rest e ok..pt el...executor bancar
da. Poate. Cu incuviintarea executarii silite in prealabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salar robertaarmena robertaarmena Salut! De cateva luni de zile mi s-a instaurat o poprire pe salar (a treia parte din venitul net);aceasta poprire s-a facut la cererea executorului ... (vezi toată discuția)
Executare silitã de cãtre corpul executorilor bancari iolanda15 iolanda15 Am primit o notificare cesiune de creanţă de la Corpul Executorilor Bancari al unei banci, prin care am fost informaţi că, în baza Contractului de credit ... (vezi toată discuția)
Poprirea calin mihai calin mihai va rog sa-mi comunicati, daca se poate trimite trimite poprirea in cazul creditelor la banca, inainte de a cere incuvintarea executarii silite la instanta de ... (vezi toată discuția)