Buna ziua! Lucrez de ceva timp la o firma in Bucuresti dar pe buletin este inca trecuta adresa din orasul natal. Medicul de familie este tot in orasul natal. Am nevoie ca medicul meu de familie sa-mi elibereze documentele pentru Concediul Pre si Post natal. In acest scop, dansa m-a indrumat sa cer o adeverinta de la servici cum ca imi sunt platite taxele catre stat si ca folosind aceasta adeverinta, voi obtine un document de la CAS necesar dansei pt a-mi da concediul (ea mi-a precizat ca ar trebui sa fie platite in orasul natal). Din pacate nu stiu (deocamdata) unde anume a varsat firma mea taxele: la CASB (banuiesc eu caci nu au obiceiul sa faca plati diferite pt unul sau doi angajati) sau CAS-ul din orasul natal. In cazul in care sunt varsate la Bucuresti, s-ar putea sa am probleme desi, poate gresesc, pana la urma toate taxele ajung tot in Bucuresti. Aveti idee daca ar putea constitui vreo problema aceasta situatie? Nu vad de ce nu ar fi bun si documentul de la CASB pentru doctorita mea de familie din orasul natal.
Multumesc.
Plata contributiilor se face intr-un cont unic, deci nu trebuiau platite in judetul dvs.
Intr-adevar angajatorul trebuia sa depuna declaratia pt asigurari de sanatate la Casa de sanatate unde aveti domiciliul si medicul de familie.