Buna ziua,
Recent am fost acuzat de un necunoscut ca i-am zgariat masina. Singurul martor al acestuia este un angajat de-al sau si mai nou niste fotografii in care, chipurile, apar chiar eu in persoana zgariind serios masina acetuia. Am fost la politie si am dat o declaratie in legatura cu asta, iar politistul mi-a spus ca atunci cand vin pozele la politie o sa ma sune sa le vad si eu. Am fost astazi, desi nu am fost sunat si am discutat cu el [politistul], iar acesta mi-a spus ca eu am fost cel care a zgariat masina si ca am mintit in declaratioa data de mine [el a vazut cica pozele dar totusi nu m-a sunat].
Eu am cel putin 8 martori care pot sa confirme ca la momentul in care a fost zgariata masina eram in alta parte, cu toate acestea sunt acuzat fara a se tine cont de prezumtia de nevinovatie [asa a fost de cand am dat declaratia].
Totusi in poze se arata, chipurile, ca am fost eu. Personal nu am vazut pozele facute de camera aflata in parcare deoarece atunci cand am cerut asta m-am izbit de un zid de refuzuri.
As vrea sa stiu ce sa fac. Trebuie sa-mi angajez un avocat? Sa dau mita sa arat ca sunt nevinovat?
Partea cu mita uitati-o
Partea cu angajarea de aparare nu ar fii rea
:)
Daca aveti martori impreuna cu avocatul dumneavoastra veti putea sa va formulati o aparare corespunzatoare
Daca nu ati zgariat masina respectiva nu au ce poze sa existe nu?
deci Bafta
Eu zic sa nu dati nimic si sa asteptati sa fiti chemat sa vedeti fotografiile .
Orice acuzatie trebuie dovedita . Deocamdata trebuie sa se aduca probe in acuzare si apoi veti demonstra netemeinicia lor .
Intrebarea mea ar fi totusi cum a ajuns reclamantul la dvs? Daca dvs. sustineti ca nu va aflati in acel loc cum se face ca dintre toate persoanele care probabil au avut acces in zona unde se afla parcat autoturismul v-a indicat tocmai pe dvs. Aveti o problema in ceea ce priveste faptul ca politistul nu are obligatia de a va arata fotografiile puse la dispozitie de reclamant. Singura dvs. sansa daca intradevar sunteti surprins in fotografii sa spuneti ca persoana din foto nu este una si aceiasi cu dvs si sa apelati la 2-3 prieteni care sa spuna ca erati impreuna. Orice alta proba care sa demonstreze ca erati in alta parte este binevenita (o chitanta de parcare, un bon de benzina, inregistrari video etc.)
Nu cred ca fotografiile exista ,ci ca se inceraca sa va faca sa recunoasteti o fapta depre care afirmati ca nu ati facut-o
In rest , ar trebui sa luati in consideratie sfaturile care v-au fost date cu competenta de dna diana ramona
Este greu sa iei in consideratie parerile,unor persoane care nu au nimic comun cu problemele ridicate aici si care incearca sa faca pe" justitiarii de ocazie"("prosecuter_bad boy")
Accident rutier
andreea_bc
In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e ... (vezi toată discuția)