avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... as vrea sa stiu daca se ia in calcul o inregistrare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

as vrea sa stiu daca se ia in calcul o inregistrare video ca proba .

va rog mult sa imi raspundeti si mie la intrebare de mai sus.multumesc.am dat cu spatele cu masina fara sa lovesc vreun om in parcarea din fata blocului .iar un vecin ma acuzat ca lam lovit intetionat .acesta mia spus ca ma filmat cu o camera care o avea la geam spunandumi ka filmarea va fifolosita ca proba in instanta:((
Dacas v-o accepta organele de urmarie penala...oricum e un incept de proba cel mult, deoarece nu a fost autorizata
Inregistrari-le audio sau videosunt mijloace de proba in procesul
penal, daca sunt respectate conditiile prevazute de C.pr.pen.
Inregistarrea video poate fi prezentata organelor de urmarire penala
care o vor aprecia in raport de intregul probatoriu ce se va
administra.
care ar putea fi pedeapsa care as luauo maxim
vecinul meu nu are nici o zi de ingrijiri medicale ca sa nu mai spun de la iml sia luat concediu medical
concediul medical se ia in considerare ca zile de spitalizare

Alte discuții în legătură

Buna ziua! acum 2 saptamani am lovit un pieton cu masina (care ... Iza D Iza D Buna ziua! Acum 2 saptamani am lovit un pieton cu masina (care mi-a sarit in fata inainte de trecerea de pietoni, pe ploaie). Pietonul nu a dorit sa sunam la ... (vezi toată discuția)
...inregistrarea unei convobiri telefonice fara sa stiu petrisor1970 petrisor1970 ...contextul inregistrarii l-a constituit o convorbire telefonica cuun coleg de serviciu de care nu am avut habar o buna perioada de timp. pentru a-mi ... (vezi toată discuția)
Probele video -audio stefan06 stefan06 Buna ziua, As dori sa va intreb, daca probele video-audio fara acordul persoanei pot fi folosite intr-un proces de hartuire sau pentru lezarea unui drept , ... (vezi toată discuția)