Plzzz help
Am vandut o masina de curand fara sa o radiez din circulatie, iar acum am aflat ca, cumparatorul a dat-o si el la vanzare mai departe fara a avea vreo intentie sa treaca masina pe numele lui
Intrebarea mea este daca as avea vreo sansa sa radiez masina de pe numele meu?
mentionez ca am doar un exemplar al contractului de vanzare-cumparare si o copie a cartii de identitata...
Va multumesc anticipat...
Incercati la serviciul inmatriculari auto si permise de pe raza domiciliului dumneavoastra
Eu stiu ca e nevoie de contract cartea de identitate in copie, certificat fiscal
Cel mai sigur e sa va prezentati la inmatriculari si va vor spune ei
Bafta
cu exemplarul dumneavoastra de pe contractul vanz cump si cu copia cartii masinii va puteti duce la financiar si daca aveti toate darile taxele si impozitele platite la zi radiati masina fara probleme. Din acel moment devine problema celui care a cumparat-o si nu a dumneavoastra daca masina mai cicrcula pe drumurile publice. totusi este de recomandat inainte de a face acest lucru sa incercati un ultim dialog cu persoana in cauza si sa ii anuntati intentia dumneavoastra.
Radiere masini
Hamarsold1234
Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto
ContSters320906
Buna ziua, doresc si eu o lamurire: in luna iulie am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare, am scazut-o de la taxe si impozite. Cumparatorul a ... (vezi toată discuția)