avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... despre cetatenii straini, cum pot obtine drept de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

despre cetatenii straini, cum pot obtine drept de munca si locuinta in Romania

Un
Cetatean strain din S.U.A. cum poate sa lucreze in Romania in baza unui permis de munca valid si sa aiba rezidenta permanenta sau temporara pe teritoriul Romaniei, cum sa investeasca in Romania, cum sa angajeze oameni la munca in Romania, cum sa-si faca firma in Romania, cum poate sa faca afaceri in Romania, cum poate obtine permis de sedere si de munca in Romania?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 13:25, 27 Iunie 2010
OUG 194/2002 cu modifcarile si complatarile ulterioare reglementeaza regimul strainilor.Va recomand sa vizitati si site-ul Oficiului Roman pentru imigrari [i]ori.mai gov.ro
Ultima modificare: Duminică, 27 Iunie 2010
Mihail Cazacioc, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pentru cetatean a r.moldova ContSters163617 ContSters163617 Buna ziua, pot sa-mi fac PFA daca sint cetatean a R.Moldova, studiez in Romania si am permis de sedere studentesc? Daca da si cineva o facut asa ceva, va rog ... (vezi toată discuția)
Conditii anulare permis de sedere elenakayy elenakayy Sotul meu are carte de rezidenta de familie valabila 5 ani eliberata acum aproximativ 5 luni.Noi locuim in UAE.Este necesar sa intre in Romania o data la 6 ... (vezi toată discuția)
Registrul comertului julyana2010 julyana2010 Doresc consultanta in urmatoarea problema: sotul meu este cetatean strain non- UE, posesor al cartii de rezidenta membru de familie. Doreste sa se ... (vezi toată discuția)