detinem un teren ptr care platim chirie din anul 1995.pe acest teren am amplasat un chiosc din aluminiu.dorim sa ne extindem si sa ridicam o constructie,dar primaria nu doreste sa ne acorde concesionarea terenului,pe motiv ca la subsolul cladirii este un wc pe care ni l-au dat in intretinere.tuturor celorlalti agenti comerciali din zona le-a fost acordata concesiunea,doar noua nu..cu toate ca suntem cei mai vechi din zona si spatiul in toata aceasta perioada nu l-am subanchiriat.
Subantelegem intrebarea... Incheierea unui contract de concesiune presupune renuntarea la inchiriere si o licitatie publica. Fiind proprietarul chioscului puteti beneficia de preferinta la incheierea contractului de concesiune daca va exprimati obtiunea intr-un termen specificat de concedent. Oricum este la latitudinea consiliului local sa hotarasca daca folosinta terenului se face prin inchiriere sau concesiune iar daca situatia dvs. este diferita de a celorlalti va trebui sa o acceptati.
probabil nu ati dat suficienta spaga. Reveniti cu noi cereri la primarie in care sa explicati si imbunatatirile pe care le-ati facut pe acel teren, faptul ca ati achitat intotdeauna chiria la zi ;i ca nu deranjati cu nimic activitatea de la subsol.
Investitii locatar
astoria
buna seara
intentionez sa inchiriez o cladire de la o unitate a statului care necesita imbunatatiri.
as vrea sa fac eu aceste imbunatatiri in schimbul unei ... (vezi toată discuția)