avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... concesiune teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

concesiune teren

detinem un teren ptr care platim chirie din anul 1995.pe acest teren am amplasat un chiosc din aluminiu.dorim sa ne extindem si sa ridicam o constructie,dar primaria nu doreste sa ne acorde concesionarea terenului,pe motiv ca la subsolul cladirii este un wc pe care ni l-au dat in intretinere.tuturor celorlalti agenti comerciali din zona le-a fost acordata concesiunea,doar noua nu..cu toate ca suntem cei mai vechi din zona si spatiul in toata aceasta perioada nu l-am subanchiriat.
Subantelegem intrebarea... Incheierea unui contract de concesiune presupune renuntarea la inchiriere si o licitatie publica. Fiind proprietarul chioscului puteti beneficia de preferinta la incheierea contractului de concesiune daca va exprimati obtiunea intr-un termen specificat de concedent. Oricum este la latitudinea consiliului local sa hotarasca daca folosinta terenului se face prin inchiriere sau concesiune iar daca situatia dvs. este diferita de a celorlalti va trebui sa o acceptati.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iunie 2010
GUVERNATOR MG, Consilier juridic
probabil nu ati dat suficienta spaga. Reveniti cu noi cereri la primarie in care sa explicati si imbunatatirile pe care le-ati facut pe acel teren, faptul ca ati achitat intotdeauna chiria la zi ;i ca nu deranjati cu nimic activitatea de la subsol.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire directa sau obligatoriu licitatie teren? gillu gillu Buna seara. O societate are in concesiune terenuri domeniul public, piete. Este legal ca societatea sa atribuie direct unui comerciant un teren de 10 mp de ... (vezi toată discuția)
Concesionare de catre primarie a unor cai de acces intr-un imobil privat MARIANO MARIANO Suntem 10 coproprietari ai etajului unui complex comercial. Anul trecut primaria a concesionat unuia dintre noi o sprafata de teren aflata intre imobil si ... (vezi toată discuția)
Investitii locatar astoria astoria buna seara intentionez sa inchiriez o cladire de la o unitate a statului care necesita imbunatatiri. as vrea sa fac eu aceste imbunatatiri in schimbul unei ... (vezi toată discuția)