avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... reduceri taxe notariale prima casa ctr ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

reduceri taxe notariale prima casa ctr vanzare-cumparare

o sa cumpar un apartament prin prima casa , ap este intr-un cartier nou si pentru a autentifica ctr de vanzare-cumparare si cel de credit mi s-a cerut in jur de 1000 euro,
aveti idee daca exista vreo reducere substantiala a acestor taxe prin programul prima casa
Cel mai recent răspuns: luciusthemaster , utilizator 11:02, 27 Iunie 2010
Din onorariu notarului se scade 30%, aste e reducerea de care beneficiati. De regula, ca si costuri ajungeti aproximativ pe la 2% din valoare bunului! Mergeti si la alte cabinete notariale, cereti sa vi se faca un calcul prealabil, mentionand ca veti cumpara prin Prima casa, si comparatile!
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cost notarial la cumpararea unei case cu teren cretzustancu cretzustancu Buna seara vreau sa cumpar o casa cu teren aferent in oras resedinta de judet..M-ar interesa cine suporta costurile notariale (vanzatorul sau cumparatorul?) ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Cumpar ap nou! help me! morosanucarmen morosanucarmen Am incheiat un antecontract de vinzare cumparare pt cumpararea unui ap nou. Ap costa 68.000 euro. Am platit avans=58.000 euro. Urmeaza sa mai platesc la ... (vezi toată discuția)