avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... prescriptia taxei de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

prescriptia taxei de mediu

Buna ziua, am o rugaminte, daca poate sa ma ajute cineva, am primit de la mediu, o somatie de plata, pentru plata unor dobanzi si penalitati incepand cu 2002. In anul 2006 am platit taxele de mediu retroactiv din 2002, si acum am primit penalitati de intarziere pentru acestea. Imi poate spune cineva cum functioneaza aici prescriptia? La 3 ani sau la 5 ani?
Cel mai recent răspuns: anaderol , utilizator 12:33, 26 Iunie 2010
Buna ziua !
Daca termenul general de prescriptie extinctiva este de 3 ani, in ceea ce priveste creantele statului aceste termene sunt de 5 ani sau chiar 10 ani. In cazul dumneavoastra nu poate fi vorba de prescriptie.
Cu stima !
De ce nu poate fi vorba de o prescriptie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorari si penalitati tva marianau marianau Buna ziua!!!!!!!!!! Am o problema poate ma poate ajuta cineva.Un SRL aplatit cu intarziere TVA-ul in perioada 2002-2005.I s-au stabilit penalitati care dupa ... (vezi toată discuția)
Contracte neplatite marcela26 marcela26 Buna ziua, Am si eu o intrebare .Ce se intampla in cazul in care in urma semnarii unui contract de prestari ervicii intre doua firme beneficiarul nu plateste ... (vezi toată discuția)
Suma accesorii de plata pentru cass dariad dariad Sotul meu a primit o decizie de plata sub forma de suma accesorii de plata pentru CASS constand din dobanzi si penalitati pentru perioada 01.01.1998 - ... (vezi toată discuția)