avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copii

tata lucreaza in Germania cu contract de munca pe perioada nedeterminata.Eu am 16 ani sunt elev si beneficiez de alocatie de la statul roman, deoarece locuiesc in Romania.Poate primi tata alocatie pentru mine in Germania? mentionez ca parintii mei sunt divortati.si eu sunt in grija mamei care este in Romania.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 18:11, 26 Iunie 2010
Atat timp ce dvs ati fost incredintat prin hotarare judecatoreasca mamei spre crestere si educare, tatal nu poate beneficia de alocatie in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor,plecare la tata in germania danika1 danika1 Divort in 2010,copil incredintat spre crestere si educare mamei. Nu este trecut drept de vizita tatalui in sentinta. Relatie foarte buna de cooperare ... (vezi toată discuția)
Copil la scoala in strainatate vasilepop vasilepop buna ziua tuturor!felicitari pentru site .. este foarte util! Dintr o relatie anterioara am o fetita care in momentul actual studiaza in clasa a 9 a ... (vezi toată discuția)
Restabilire domiciliu minori Username33 Username33 Buna ziua! Se da urmatoarea situatie : Doi minori (fata 11 ani si baiatul 12 ani) nascuti dintr-o relatie de concubinaj, recunoscuti de ... (vezi toată discuția)