avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire indemnizatie somaj

Buna ziua,s-a hotarat prelungirea de somaj cu 4 luni?daca da,de cand v-a intra in vigoare?eu am dreptul la somaj pana in data de 12 iulie si as vrea sa stiu daca voi putea beneficia de aceasta prelungire.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:49, 15 Iulie 2010
Inca nu, e in lucru.
~ Conținut șters la cerere ~
Cand trebuie aprobata de Camera Deputatilor?
Deocamdata nu mai au cand pentru ca parlamentarii sunt in concediu pana la 1 septembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia la a doua nastere cu cim determinat Anomissimona Anomissimona Buna ziua, In 2012 am lucrat la o intreprindere cu contract pe perioada determinata si care il tot prelungeau din 3 in 3 luni. Pe 10 ianuarie 2013 am ramas ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil - modificari lege/oug flaviu_c flaviu_c Buna ziua, As dori sa stiu care este practica privind aplicabilitatea modificarilor legislative referitoare la modificarea indemnizatia mamei pt mamele aflate ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate bulimargiulia bulimargiulia buna ziua,as avea si eu o intrebare despre concediul de maternitate....sunt insarcinata si treb sa nasc prin septembrie,eu sunt angajata la o firma,din luna ... (vezi toată discuția)