avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... angajare aparator de la \"distanta\"??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

angajare aparator de la "distanta"??

salut!
in seara asta am "gogalit" numele meu :) si am gasit o citatie in paginile ziarului "Adevarul", sunt citat pentru divort de sotia mea (am verificat pe just.ro!) pe data de 06.07.ac.Sunt plecat din tara de 2 luni si nu stiam nimic despre un eventual divort(!) asa ca sunt luat prin surprindere :((! citatia este pentru al 2-lea termen procesual si este pe "fond",am calitatea de "reclamat" atat eu persoana fizica cat si societatea pe care o administrez si la care sunt asociat unic( chiar nu inteleg de ce este citata in divort si o societatecomerciala...:p), nu vreau si nici nu pot sa ma intorc in tara pentru data de 06.07.2010 , dar doresc sa fiu reprezentat si sa pôt stiudia dosarul inainte ! Pot face acest lucru ( de a fi reprezentat de un avocat) fara sa merg in romania? si daca da , cum.?
Multumesc foarte mult!
P.S. Super treaba cu acest forum!!!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:45, 27 Iunie 2010
Puteti fi reprezentat in dosarul de divort de catre un avocat, insa conditia este in primul rand sa va angajati unul, apoi sa-l imputerniciti in baza unei procuri speciale sa va reprezinte interesele in respectivul dosar si de asemenea va trebui sa-i inmanati acestuia si dovezi al resedintei dvs.din tara respectiva.;)
simonette12 a scris:

Puteti fi reprezentat in dosarul de divort de catre un avocat, insa conditia este in primul rand sa va angajati unul, apoi sa-l imputerniciti in baza unei procuri speciale sa va reprezinte interesele in respectivul dosar si de asemenea va trebui sa-i inmanati acestuia si dovezi al resedintei dvs.din tara respectiva.;)

Pai sunt plecat , temporar , cu afaceri ,deci nu se pune cazul unei resedinte !Ca sa pot angaja un avocat , trebuie sa fiu in tara? asta este intrebarea!?Vreau sa stiu ce este in acel dosar , ce se cere si cum este motivat !
Eram absolut convins ca dvs. o sa imi raspundeti, asta dupa ce am citit "o gramada" de raspunsuri date de dvs. :), la obiect (!) si foarte rapida sunteti doamna !Aveti tot respectul meu!
Multumesc mult pentru raspuns!
Ultima modificare: Duminică, 27 Iunie 2010
luciancraiova, utilizator
Nu trebuie sa veniti in tara.Trebuie sa platiti un avocat unde are loc procesul pt a face copii xerox dupa dosar sau sa va reprezinte.
Exista modalitati specifice pentru angajarea avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din strainatate soricelul soricelul daca vreau sa ma reprezinte un avocat in romania la procesul de divort cum fac fara sa ma duc in tara trebuie neaparat sa fac imputernicire la notariat sau e ... (vezi toată discuția)
Divort prin comun acord boryxela boryxela Buna ziua, Am inaintat anul trecut o cerere de divort de comun acord impreuna cu actualul sot,am fost citati ,dar nu am mai finalizat divortul.Mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Divort ionela20111 ionela20111 am avut prima infatisare intr-un proces de divort pe data de 27.10.2010 am un copil de 3 ani si 7 luni,pe care as fi vrut sa il iau cu mine in cipru ,la sora ... (vezi toată discuția)