avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Zgomot discoteca
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Zgomot discoteca

Buna seara
De ceva vreme (o luna mai exact) s-a deschis o discoteca in satul in care locuiesc, intr-unul din acele camine comunale culturale. Spatiul nefiind dotat corespunzator, zgomotul care se aude de unde stau eu este foarte mare. De asemenea spatiul care este domeniul public, nu cred sa aiba vreun act de inchiriere sau autorizatie. Unde as putea sa ma adresez pentru ca patronul respectiv sa inceteze cu zgomotul tare?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:00, 27 Iunie 2010
Formulati plangere la postul de politie,dupa caz lapolitia judeteana pentru tulburarea linistii publice.
Verificati daca discoteca are autorizatie la primaria locala si daca este legal inchiriat la organele financiare(sectia financiara locala)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc intr-un bloc care este vecin cu un camin ... ZRodica ZRodica Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc care este vecin cu un camin de batrani. Ferestrele apartamentului sunt orientate catre curtea interioara a caminului si este ... (vezi toată discuția)
Problema zgomot sala de sport parter/demisol RalucaElena20 RalucaElena20 Buna ziua, As dori sa va cer parerea legata de problema pe care o avem cu zgomotul produs de o sala de sport aflata la demisolul blocului. Imobilul se afla ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii publice andreiusalexxx andreiusalexxx pentru a primi amenda pt disturbarea linistii publice politia e obligata sa aibe un aparat de masurat decibelii?care e limita de decibeli pt a nu putea s imi ... (vezi toată discuția)